Om oss

Vad är viktigt att titta på när blancolån / privatlån jämförs? Många ser på räntan och det är självklart viktigt. Men finns det andra saker som även kan jämföras? Hur jämförs räntan enklast och vad påverkar räntenivån?

Detta och liknande frågor kring blancolån är tänkt att besvaras på jämförablancolån.se. Förhoppningsvis blir någon lite mer klok och tecknar ett bättre lån utifrån den information som ges.

Affiliate

En del av de kreditbolag som nämns på sidan har samarbete med jämförablancolån.se via affiliate. Dessa kreditbolag betalar därmed ut en viss provision i det fall som någon klickar på deras länk och därefter tecknar ett lån.

Integrigetspolicy

Ingen personlig information sparas från de som besöker sidan. För mer information om integritet bör integritetspolicyn läsas.

Om innehållet

Innehållet på hemsidan är skrivet av flera olika skribenter. De flesta med lång erfarenhet av att skriva om finansrelaterade ämnen.

Disclaimer

Även om sidan uppdateras regelbundet kan det förekomma felaktigheter. Vi kan inte ta något juridiskt ansvar för innehållet på webbplatsen. Felskrivningar kan självklart göras av oss men även kredit- och långivare kan uppge felaktiga uppgifter. Fakta och detaljer kommer även att ändras med tiden.

Ingen text ska ses som finansiell rådgivning. Istället bör texterna ses som vägledande och inspirerande men varje person måste sedan själv göra egen research inför ett eget finansiellt beslut.

Om ägare

Tokay Gecko Marketing AB 559125-0302 är ägare av hemsidan.

Önskas kontakt med ägaren är det lättast att fylla i kontaktformuläret.